Waar staan wij voor

Deskundigheid
We hebben een zeer ruime ervaring met het administratief en technisch beheer van gebouwen. Bij het opstarten van een VvE kunnen we ondersteunen bij het opmaken van een splitsingsakte, het opstellen van een huishoudelijk reglement en het begeleiden van de VvE tot het moment van oplevering.

Tijdwinst
Het beheer van een gebouw neemt veel tijd in beslag en vereist veel deskundigheid. Denk aan de tijd die bijvoorbeeld besteed moet worden aan de begeleiding van onderhoud van het gebouw of de incasso van de VvE-bijdrage. Dit is bij ons als een professionele beheerder goed georganiseerd en scheelt u veel tijd.

Uitgebreid netwerk in de regio
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk in diverse kennisgebieden. Denk daarbij aan aannemers, installateurs, schoonmaakbedrijven, notarissen en gemeente. Hierdoor kunnen wij een zorgvuldig keuze maken voor betrouwbare, deskundige en economisch interessante leveranciers.

Daarbij vinden wij dat vastgoedbeheer zonder kennis van de betreffende regio, waar het gebouw zich bevindt, niet optimaal kan gebeuren. Wij geven daarom de voorkeur aan beheer van gebouwen in de regio Eindhoven.

Zekerheid
U heeft bij ons als vereniging de zekerheid dat het beheer goed geregeld is. Uw administratie is op orde, het archief gewaarborgd en met onze betrouwbare MeerJarenOnderhoudsPlanning (MJOP) zetten we een beleid uit voor de toekomst. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

24 uur per dag bereikbaar
Wij hebben een 7×24 uur storingsdienst. Zo bent u buiten kantoortijd ook verzekerd van een snelle afhandeling van calamiteiten.

Prijs/kwaliteit
Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket tegen een aantrekkelijke prijs. De diensten zijn afgestemd op uw wensen. Voor een offerte kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.